kontakt oss

(+47) 994 89 405

8392 Sørvågen

aktiviteter

Med Moskenes Camping som utgangspunkt kan du oppleve Flakstad og Moskenes på nært hold. En rekke museer og aktiviteter gjør at du kan fylle hver eneste dag av oppholdet med sunne og interessante opplevelser.

Tørrfiskmuseumet på Å

Museet gir deg tørrfiskens historie gjennom utstillinger og filmframvisning. Du kan også få guiding på flere forskjellige språk.

Norsk Telemuseum

Hvorfor ble Lofoten så viktig for norsk og europeisk telehistorie? Finn ut hvordan den tyske keiseren, på begynnelsen av 1900-tallet, spilte en viktig rolle i utviklingen av en av Europas første trådløse telegrafer.

Dagmars Dukkemuseum

Hos Dagmar er det hundrevis av dokker fra alle tidsepoker. Store rom med med dokker, dokkeklær, dokkemøbler og annet tilbehør.

Organiserte fisketurer

Hva er vel mer spennende enn å dra ut på havet, slippe ut kroken, og dra opp en stor og flott fisk som du kan tilberede rett etterpå? Ingenting! Bedre enn det blir det ikkje.

Smeden i Sund

I smia i Sund kan du se på mens smeden tryller fram den berømte Kongeskarven og andre skulpturer. Arbeider herfra finnes over hele verden, og mange europeiske kongehus har kunst fra denne lille smia i Flakstad.

Glasshytta på Vikten

Fire kilometer fra krysset på Vareid finner du kunsthåndverk i resirkulert glass av ulike farger og med innlagt kvartz fra Lofotfjellene.

Turer til bygdene inne i Reinefjorden

Lofoten består i dag av langt færre bygder enn for bare 100 år siden. Inne i Reinefjorden ligger flere eksempler på at den moderne tid har innhentet Lofoten, og at ikke alle bygder har overlevd. Bygdene er likevel svært levende på sommeren, og disse er hyppig besøkt.

En rekke fjellturer med oppmerkede løyper

Lofotens storslagne fjellheim lokker mange ut på tur, og her i vest finner du en rekke oppmerkede turløyper. Ved å følge disse løypene kan du få deg en tur du vil huske resten av ditt liv.